Etusivu Urheilu

Vikings paras Leijona-joukkue

Viime lauantaina pelattiin Andalusian liigan ensimmäiset aikuisten pelit samanaikaisesti Fuengirolassa ja Chiclanassa.

Ruotsin väreissä pelaava Fuengirola Vikigs aloitti Andalusian liigansa loistavasti. Se laittoi heti jauhot suuhun sisarjoukkueelleen Lionsille.

Vikins vei ensimmäisen paikallisderbyn numeroin 7-5. Ottelu pysyi tasaisena toisen jakson puoleen väliin asti ja tauolle lähdettiin numeroista 2-2.

Kun toinen puoliaika oli ehtinyt vanheta 9 minuuttia ja 24 sekuntia Lions siirtyi vielä kerran maalin johtoon, mutta iloa kesti vain yhdeksän sekuntia, kun Vikingsin kapteeni Teemu Rastas teki kauden ensimmäisen osumansa alivoimalla.

Edellisen osuman jälkeen Vikings mätti neljä maalia peräkkäin, mikä varmisti joukkueen voiton. Lions pystyi kaventamaan vielä kerran, mutta se ei luonnollisesti riittänyt.

Vikingsin paras pelaaja oli Rastas tehopisteillä 2+1. Rastaan kokonaissaldoksi lauantaina tuli 7+1, kun hän kiskaisi toisessa pelissä viisi maalia Málagan verkkoon. Málaga kaatui numeroin 4-14.

Muissa Fuengirolan otteluissa Lions voitti Baronan 8-3 ja Barona Marbellan Piratasin 11-3.

Chiclanassa kotijoukkue Sancti Petri voitti kaikki kolme otteluaan päästämättä yhtään maalia. Sancti Petri johtaa liigaa ensimmäisen turnauksen jälkeen puhtaalla pelillä.

Tulevana viikonloppuna alkaa junioreiden Andalusian liiga Chiclanassa.