Etusivu Matkailu Urheilu Uutiset

Fugepesiksen lipunmyynti käynnistyi

Lipunmyynti Fuengirolassa pelattaviin superpesisotteluihin alkoi viime tiistaina.

Lipunmyynti Fuengirolassa pelattaviin superpesisotteluihin alkoi viime tiistaina.

Ensi kesän Superpesiskauden avaavaan Fugepesikseen voi ostaa lippuja sekä verkossa että Aurinkorannikolla paikan päällä. Nettiliput löytyvät osoitteesta ipv.fi/redskauppa. Aurinkorannikon myyntipisteet ovat Fuengirolassa Centro Finlandiassa ja Ravintola Uusi Reflassa. Mahdollisista muista lipunmyyntipisteistä aurinkorannikolla tiedotetaan myöhemmin.

Ottelulipun hinta ennakkoon ostettuna on 10 euroa ja portilta 15 euroa. Alle 6-vuotiaat pääsevät sisälle ilmaiseksi. Seurojen ja pesäpalloliiton vapaakortit eivät ole voimassa. Verkkokaupasta ostetut liput on tulostettava ja vaihdettava portilla rannekkeeseen.

Fugepesiksen matkanjärjestäjän Saarikoski Travelsin matkapaketit ovat myös parhaillaan myynnissä. Jokaisen joukkueen kannattajille on räätälöity omat matkapaketit. Viikonlopun pääsyliput sisältyvät kaikkiin matkapaketteihin automaattisesti. Saarikoski Travelsilla on myynnissä myös pelkästään lentoja ja ottelulippuja sisältäviä paketteja.

Aurinkorannikolla tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Ravintola Kukko, joka vastaa muun muassa ravintolamyynnistä otteluissa sekä virallisista iltajuhlista. LauantainaKukon lavalle nousee välikaronkassa Pauli Hanhiniemen Retkue. Sunnuntain karonkassa saman estradin ottaa haltuunsa itse maailmanmestari Matti Nykänen.

Huhtikuun lopussa tärähtää

Virallinen superpesiskausi starttaa jälleen Espanjan Fuengirolassa 27.-28.4.2019. Kauden avaustapahtumassa naisten superpesisottelussa nähdään Rauman Fera ja Manse PP Tampere. Miesten ottelussa kohtaavat Seinäjoen JymyJussit ja Joensuun Maila.

Fuengirolan kauden avauksen vastuullisena järjestäjänä toimii Imatran Pallo-Veikot, joka solmi syksyllä 2017 monivuotisen sopimuksen Fuengirolan kaupungin kanssa superpesistapahtuman järjestämisestä. Superpesiskauden avaustapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran Fuengirolassa huhtikuussa 2017. Tuolloin miesten Superpesiksen merkeissä kohtasivat Sotkamon Jymy ja Imatran Pallo-Veikot. Huhtikuussa 2018 Fuengirolassa nähtiin sekä naisten että miesten superpesisottelut. Naisten ottelussa kohtasivat Lappeenrannan Pesä Ysit ja Lapuan Virkiä, miesten ottelussa Imatran Pallo-Veikot kohtasi Suomen mestari Vimpelin Vedon. Viime vuonna tapahtuma keräsi viikonlopun aikana yli 5000 katsojaa.

Kirjoittajasta

Janne Leipijärvi

Janne Leipijärvi

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Löydä Aurinkorannikon palvelut, nähtävyydet ja tapahtumat helposti Fuengirola.fi mobiilisovelluksen avulla!

Viikon kysymys

Kumpaan mieluummin talvilomalla?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Tilaa aika!