Blogi

O-hoh!

Ei voi kaikkea ymmärtää, eikä mielestäni pidäkään. Yksi tällainen asia on vulvan värjäys. Tämä villitys leviää nyt maailmalla, no ei varmaan kovin villinä, mutta kuitenkin.

Naiset ovat yrittäneet sulostuttaa alapäätään aika monin konstein vuosien saatossa. Päällimmäisenä tietysti pikkuhousut, jotka ovat muuttaneet muotoaan vuosisadan alusta, jolloin ne näyttivät pussihousuilta. Siihen sitten sukkanauhat, niin voi että!

Hiukan on eroa tämän päivän stringeihin, jotka peittyvät ihon luonnollisiin, tai luonnottomiin poimuihin, siis narut. Luulisi olevan näillä hiukan hankalaa kipitellä vaikka Rauman kivettyjä katuja. Luulisi hiertävän.

Viime vuosikymmenien villitys on ajella luonnollinen alapään karvoitus erilaisiin malleihin, osaksi siksi ettei ne rönsyile olemattomien pikkumustien alta. Ei siinä mitään, ajetaan sitä partaakin, mutta kun seuraava askel alapään ehostukseen on värjäys.

Mistä nyt sitten tietää kuka on aikuisten oikeesti blondi tai punapää? Monella värjätyn tukan omistajalla kävi ennen käry viimeistään, kun ne pikkumustat heitettiin makuuhuoneen lamppuun killumaan, mutta ei enää. On se nyt vaarallistakin kun ihmisen herkimpiin kohtiin väriaineita ripotellaan. Posliini on taas oma juttunsa, sitä pitää huoltaa alin omaan, ettei tule tilannetta sänki vasten sänkeä pum pum.

Sitten siihen asiaan jonka vuoksi tämä pakinan aihe kirpaisi kieleeni, vulvan värjäys. Häpyhuulet valkaistaan sen takia että pimpsa näyttäisi nuoremmalta. Voi kiesus, niin kuin sitä ikää sitten ei muuten huomaisi. Seuraava askel olisikin varmaan emättimen pidennys, kun tarvetta siihen tuntuu tulevan ihan ulkomailta asti.

On se vaan niin vaarallista touhua terveydellisesti nämä luonnonvastaiset muokkaukset. Pienikin haaveri voi viedä Tuomari Nurmion sanoin ”kohdusta hautaan”.

Syitä näihin alapään asioihin voi hakea tietysti miehiltäkin, kun he aikanaan vaativat synnytyslääkäriä laittamaan pari ylimääräistä tikkiä.

Vesa Uusi-Kilponen

Asiasanat

Kirjoittajasta

Vesa Uusi-Kilponen

Vesa Uusi-Kilponen

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Löydä Aurinkorannikon palvelut, nähtävyydet ja tapahtumat helposti Fuengirola.fi mobiilisovelluksen avulla!

Viikon kysymys

Kumpaan mieluummin talvilomalla?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Tilaa aika!