Etusivu Ravintolat Uutiset

Sedu Koskinen puuhaa ravintolaa Fuengirolaan

Ravintoloitsija ja liikemies Seppo ”Sedu” Koskinen on mukana tuoreessa ravintolahankkeessa Fuengirolan keskustassa. Lähelle satamaa avattavaan ravintolaan halutaan tuoda ennen kaikkea tyyliä.

Ravintoloitsija ja liikemies Seppo ”Sedu” Koskinen on mukana tuoreessa ravintolahankkeessa Fuengirolan keskustassa. Lähelle satamaa avattavaan ravintolaan halutaan tuoda ennen kaikkea tyyliä.

– Idea uudesta ravintolasta syntyi viime vuoden puolella. Minun roolini tässä hankkeessa on toimia konsulttina ja suunnittelijana, kuvailee Sedu Koskinen aluillaan olevaa projektia.

Näkemystä häneltä varmasti löytyy, onhan Koskinen ehtinyt olla perustamassa yli 150 ravintolaa. Monet ns. ”sedulat” ovat olleet nuorehkolle väelle suunnattuja yökerhoja, mutta Fuengirolaan avattavaa uutuusravintolaa ei hänen mukaansa profiloida tietylle ikäryhmälle.

– Siitä tulee kiva, hieman erilainen paikka. Ajatus on tuoda Marbellan ja Puerto Banúksen tyyliä ja ideaa tähän Fuengirolan keskustaan, sanoo Koskinen.

Jos Koskisen nimi helposti yhdistyykin yökerhoin, on uudesta paikasta hänen mukaansa tulossa monipuolisempi.

– Tarkoitus on tehdä tila, joka muuntuu vuorokauden eri aikoina eri tarkoituksiin. Aamiaispaikka, lounasravintola, iltaravintola ja yökerho, hän suunnittelee.

– Kaikki suomalaiset ovat luonnollisesti tervetulleita, mutta ravintola on suunnattu kaikille, kansallisuuteen katsomatta.

Remontti käynnistyy pian

Koskinen arvioi, että uuteen ravintolaan tulee asiakaspaikkoja sisälle noin 150 ja ulos noin 100. Perusasiat ovat hänen mukaansa kunnossa, mutta remonttiakin pitää tehdä.

– Tila on ennestään hyvin pidetty, ja tekniikka kunnossa. Sisustus pitää kuitenkin freesata, ja remontin alkuun päästään varmaan vielä tällä viikolla.

Ravintolan viihdetarjonta nojaa Koskisen mukaan vahvasti laadukkaisiin dj:hin, ja siksi paikkaan rakennetaan myös hyvä akustiikka.

Entä milloin on valmista?

– Huhtikuun alkuun pitäisi näillä näkymin saada auki, Sedu Koskinen arvelee.

Janne Leipijärvi

Kirjoittajasta

Janne Leipijärvi

Janne Leipijärvi

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Löydä Aurinkorannikon palvelut, nähtävyydet ja tapahtumat helposti Fuengirola.fi mobiilisovelluksen avulla!

Viikon kysymys

Kumpaan mieluummin talvilomalla?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Tilaa aika!